Return to site

Hamarosan érkezik a Business Central SaaS változata!

Magyarország végre felkerült a térképre!

· BC SaaS,Directions EMEA
broken image

Információéhes csapatunk részt vett az október 9-11 között megrendezett Directions EMEA 2019 konferencián. A régió legjelentősebb Dynamics partner konferenciájának, és a több mint 2 300 résztvevőnek idén Bécs adott otthont. Blogunk hamarosan újabb konferencia tartalommal bővül, elsőre kezdjük a legizgalmasabbal: Jövőre érkezik hozzánk a Business Central Microsoft által szolgáltatott felhős változata!

broken image

Október 9-én, a lokalizációs termékstratégiai előadáson elhangzott bejelentés régóta tartó várakozásnak vet véget. Kis hazánk a korábban indított ~20 országot követően Horvátországgal és néhány Latin-amerikai országgal egyetemben várhatóan a jövő év 2. negyedévében kerül be a Business Central Microsoft által üzemeltetett felhős szolgáltatásának vérkeringésébe.

Illusztris társaság tagjává válik így Magyarország. A CEE régióban az első 5 ország között leszünk, akik hozzáférhetnek a legkorszerűbb felhős vállalatirányítási rendszerhez. Ez egy nagyon szép eredmény, tekintettel arra, hogy a Microsoft végső célja a Business Central-t eljuttatni mind a 198(!) országba, ahol a Dynamics NAV is elérhető volt.

broken image

Féléves kiadási ciklusok, folyamatos termékfejlesztés, elképesztő sebességű technológiai innováció. Ez jellemzi napjaink legmodernebb üzleti platformját a Dynamics 365-öt.

 

Az új technológiák adaptálása, valamint a Microsoft-tal történő szoros együttműködés teszi lehetővé, hogy a tervezett kiadás napjára minden készen álljon:

  • megbízhatóan működő lokalizáció;
  • felkészült partnerek;
  • ésszerűen összeállított szolgáltatási csomagok;
  • gyors bevezetést lehetővé tevő bevezetési csomagok;
  • kiegészítő alkalmazások, melyek letölthetőek lesznek a Microsoft AppSource áruházából;
  • módszertanok, melyekkel az egyedi megoldások sikeresen, kis ráfordításokkal fenntarthatók.

Mi készen állunk! Ha érdekel a Business Central SaaS változata, keress meg minket a "Felhőből" oldalon található kapcsolati űrlapon keresztül