• A Business Centralban rejlő lehetőségek

  A stabil működés és a jövőt befolyásoló döntések alapja az átlátható üzletmenet. A Business Central összehangolja vállalkozásod folyamatait a pénzügy, kereskedelem, logisztika, szolgáltatás, valamint gyártás területein. Mindemellett korszerű technológiájának köszönhetően csatlakozási lehetőséget biztosít külső megoldásokhoz, mint pl: banki szoftverek, webáruház, CRM, vagy iparág-specifikus rendszerek.

  broken image

  Funkcionális területek

  Minden, amit egy korszerű rendszernek tudnia kell, és sokkal több annál.

  Tartsd kézben pénzügyeidet

  broken image

  Hozz megalapozott döntéseket a könyvelés, értékesítés, beszerzés, készletgazdálkodás és az ügyfelekkel történő interakciók során keletkezett adatok összekapcsolásával, hogy teljes képet kapj vállalkozásodról.

  Ábrázold vállalatod pénzügyi teljesítményét valós időben a beépített Power BI műszerfalakkal. Azonosítsd a mintákat és trendeket és nyerj betekintést mélyreható elemzéssel vállalkozásod helyzetéről.

  Gyorsítsd fel az időszaki és év végi pénzügyi zárás folyamatát valós idejű és pontos könyvelési adatokkal..

  Tedd pontosabbá előrejelzéseid

  Finomítsd a pénzügyi előrejelzéseket azáltal, hogy több nézőpont szerint modellezed és elemzed adataid. A jelentések testreszabásában a zökkenőmentes Microsoft Excel integráció nyújt segítséget.

  Optimalizáld ellátási láncod

  Jelezd előre a készletek feltöltésének optimális időpontját beépített intelligenciával. Az értékesítési- és a várható készlethiányok előrejelzés funkció segítségével beszerzési rendeléseket hozhatsz létre.

  Kapj átfogó képet a készleteidről hogy időben tudj szállítani. Kövess nyomon minden cikkmozgást a raktárad elrendezése és a tárolási egységek méretadatai alapján kialakított tárhelyek alkalmazásával

  Kontrolláld és optimalizáld gyártási erőforrásaid kapacitásait és növeld gyártásaid ütemezésének pontosságát vevőid igényeinek teljesítése érdekében.

  broken image

  Gyorsítsd fel értékesítésed és javítsd szolgáltatásaid színvonalát

  broken image

  Priorizáld érdeklődőidet a várható elérhető árbevétel alapján. Kövesd nyomon üzletfeleiddel folytatott interakcióid és kapj képet a vásárlási-érték-növelési, keresztértékesítési és megújítási üzleti lehetőségekről.

  Gyorsítsd fel értékesítési folyamatodat az ajánlatadástól a pénz beérkezéséig. Reagálj gyorsan értékesítéssel kapcsolatos megkeresésekre - közvetlenül az Outlookból.

  Kapj átfogó képet szervízfeladataidról, munkaterhelésekről és kollégáid képességeiről a hatékonyabb erőforrás allokáció és a feladatok megoldásának elősegítése érdekében.

  Projektmegvalósítás időben, költségkereten belül

  Hozz létre, kezelj és kövess projekteket fejlett költségvetés-kezelési, időlejelentési és riporting képességek alkalmazásával. Készíts, módosíts és tarts kézben költségvetéseket projektjeid profitabilitásának biztosítása érdekében.

  Lásd át erőforrásaid kapacitás-, és értékesítés tervezéssel. Kövesd nyomon bevételeid és költségeid alakulását és hasonlítsd össze a terv adatokkal.

  Hozz megfelelő döntéseket valós idejű projekt státusz, profitabilitás és erőforrás kihasználás adatok alapján.

  broken image

  Adatvédelem, GDPR

  broken image

  Tartsd tiszteletben ügyfeleid személyes adatokhoz fűződő jogait és igazítsd üzletmeneted a GDPR megfeleléshez. Biztosíts vagy korlátozz hozzáféréseket különböző szinteken és vezess eseménynaplót a biztonság és a felelősségre vonhatóság biztosításához.

  Kezelj, tárolj és mozgass adatokat biztonságosan rendszereid között, megvédve azokat az illetéktelen hozzáférésektől.

  Az üzlet ott van, ahol Te magad

  Azonos felhasználói élmény, függetlenül attól, hogy felhőben, vagy helyben telepített változatban valósítottad meg rendszered.

  Vidd magaddal üzleted megszokott, intuitív felületekkel Windows, Android, és iOS eszközökön egyaránt.

  broken image