• Miért van itt a verzióváltás ideje?

  A mostani rendkívüli helyzet óhatatlanul a gazdaság lassulásával fog járni. Viszont amilyen gyorsnak fogjuk most érezni a lassulás hatását, olyan gyorsan fog megérkezni hozzánk a piac visszazárkózásának szele is. A krízishelyzet megszűnésével megnövekedett rendelésállományra számíthatunk, amelyet a korszerű informatikai háttérrel nem rendelkező vállalatok nehezen fognak tudni kiszolgálni,

   

  A Business Central-ra történő váltással megteremtheted a megfelelő hátteret kereskedelmi és logisztikai folyamataid működtetéséhez. Mi pedig szívesen hozzájárulunk ahhoz, hogy mindezt költséghatékonyan tudd megtenni, ezért 30% kedvezményt biztosítunk verzióváltási projektedre amennyiben 2020.06.30-ig lépsz.

   

  Elavult rendszerrel nem lehetsz piacvezető

   

  Fejlődnél, de funkcionális, vagy technológiai korlátokba ütközöl? Tartasz tőle, hogy emiatt esetleg hátrányba kerülsz a versenytársaiddal szemben?

   

  Válts verziót és nálunk automatikusan hozzájutsz a félévente megjelenő funkcionális és technológiai újdonságokhoz.

   

  A Business Central jövőbe mutató fejlesztési koncepciójának és az általunk kialakított módszertanoknak köszönhetően többé nem kell aggódnod, hogy beragadsz egy korábbi verzióba.

  Standard funkciókkal gyorsabban és költséghatékonyabban működhetsz

   

  Jellemző a rendszeredre a nagy számosságú egyedi fejlesztés? Támogató partnered egyre drágábban és lassabban szállítja amit kérsz? Ez egy természetes evolúciós következménye az elavult rendszereknek, mivel egyre nehezebb lesz biztosítani a megfelelő szakértelmet a fenntartásukhoz.

   

  A Business Central számtalan új funkciójával és a hozzájuk elérhető standardizált alkalmazásokkal gyorsabban reagálhatsz a változásokra és csökkentheted fenntartási költségeidet.

   

  Speciális folyamataidat kezeld rendszeren kívül és egyszerűen megvalósítható adatkapcsolatokkal kösd össze az érintett területeket.

  Kiaknázhatod a múltadban rejlő lehetőségeket

   

  Problémát jelent összetett elemzéseket végezned az évek során felhalmozott adataidon? Azért nem váltasz, mert nem szeretnél törzs- és nyitó adatokkal indítani egy új rendszert?

   

  Az új verzió használatba vételével nem kell hátat fordítanod a múltnak: adataid akár tranzakciós szinten is átkerülhetnek az új rendszeredbe, így magaddal hozhatsz mindent, amit eddig összegyűjtöttél

   

  Múltbeli adataid alapján a Business Central intelligens funkcióinak alkalmazásával pedig pontosabb képet kaphatsz jövőbeli értékesítésed, készletszintjeid, valamint cash flow-d előrejelzése területén.

  Új rendszered akár 2 hónap alatt használatba veheted

   

  Tartasz a váltás idő- és költségigényes folyamatától, és szeretnéd kollégáid erőforrásait inkább az üzleti folyamatokra koncentrálni?

   

  A munka oroszlánrészét mi végezzük el a jelenlegi rendszeredben lévő fejlesztéseket valamint riportjaidat feltérképező rövid egyeztetéseket követően. Így nem kell amiatt aggódnod, hogy a váltás miatt megakadhat az üzletmeneted. Az új verzió oktatását már a saját adataiddal feltöltött rendszereden fogjuk megtartani.

   

  Bármelyik verzióról előre léphetsz

   

  Nem számít, melyik Navision verzió működik nálad, a váltás ma már csak módszertanok és eszközök kérdése. Mi mindkettőt kialakítottuk és szívesen bocsátjuk rendelkezésedre őket.

   

  A rendszered infrastruktúrájának üzemeltetését is partneredre bízhatod

   

  A verzióváltással együtt lehetőséged nyílik a felhőbe költöztetni vállalatirányítási rendszered. Nincs többé szerver beruházás, magas üzemeltetési költségek. Fizess elő felhős szolgáltatásunkra, és egy könnyen kalkulálható havidíjért cserében megkapod a licenceket, az üzemeltetett infrastruktúrát, a lokalizációt, a jogszabályi megfelelőséget, valamint a szupportot is.

   

  Emellett a felhős szolgáltatás magával hozzá a mindenkori legfrissebb verziókra történő automatikus áttérést, sőt, felhős csomagjaink grátisz tartalmazzák az Office 365 előfizetéseket is.

 • Felkeltettük az érdeklődésed?

  Add meg elérhetőségeid és folytassuk közösen!

  All Posts
  ×