• Business Central On-Premises - Helyben telepítve

   

   

  A Dynamics 365 Business Central helyben telepített változata magas fokú testreszabhatóságot biztosít, lehetővé téve a rendszer egyedi vállalati folyamatokhoz történő igazítását. Azon vállalkozásoknak ajánljuk, ahol a felhasználók száma 50 fölötti és szezonalitástól független. A vállalatirányítási rendszert kiszolgáló informatikai alap infrastruktúra házon belül és házon kívül is üzemeltethető.

   

  Neked ajánljuk amennyiben:

  Iparágadból, tevékenységi körödből adódóan folyamataid ritkán feleltethetők meg egy vállalatirányítási rendszer standard funkcionalitása által lefedett folyamathalmaznak. Folyamataid támogatása sok egyedi fejlesztést igényel, melyek nem csak a speciális, üzleti előnyt biztosító folyamatokat érintik. Esetlegesen több országban is működő vállalatcsoport, ahol a külföldi leányvállalatokat is be kell vonni a bevezetésbe, és egy központi menedzselésű rendszert kell kialakítani. Szervezeti felépítésed többszintű, a folyamatok több funkcionális területen ívelnek át. Rendszereidet saját informatikai csapat tarja karban, szervereid házon belül üzemelteted.

   

  Rendszerbevezetés/üzemeltetés jellemzői:

  Örökös használati jogokat biztosító licencek és a rendszert futtató szerverkörnyezet beszerzése miatt magas induló költségekkel kell számolni. A bevezetés a vállalati folyamatok felmérésével kezdődik, melyet az egyedi igényekre adható lehetséges fejlesztési irányok meghatározása követ. Az egyes funkcionális területek bevezetése fázisokra (ütemekre) bontva, illetve párhuzamosan történhet. A fejlesztésekkel megvalósított funkciók vízesés, vagy agilis módszertan szerint is elérhetővé tehetők. A bevezetés a testreszabottság és a felhasználók számának köszönhetően hosszú időt vesz igénybe, amely komoly felkészültséget és magas fokú rendelkezésre állást igényel az ügyfél oldalán. Ügyfél oldalon egy több főt számláló alkalmazásgazda csapat kerül párba a szállító oldali megvalósító teammel. A két oldal együttesen végzi el a felméréshez, testreszabáshoz, fejlesztésekhez, teszteléshez, oktatáshoz és adatbetöltéshez kapcsolódó feladatokat. A bevezetett rendszer üzemeltetése a fejlesztések egymásra gyakorolt hatása miatt több erőforrást és időt igényel, de a korszerű technológiák alkalmazásával a havi frissítések és a fél évente érkező új kiadások gyorsan használatba vehetők.

 • Árajánlat kérése

  Az alábbi űrlap kitöltését követően felvesszük Veled a kapcsolatot