• BACKBOARD!

  Vedd át az útjogot az üzleti életben is!

  Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra! Bízunk benne, hogy a számodra összeállított információkat legalább annyira hasznosnak találod majd, mint vitorlázás során egy el nem süllyedő kulcstartót 🙂

   

  Tedd el az evezőket és húzd fel a vitorlát!

  A Magyar Vitorlás Szövetség vállalatirányítási partnereként magabiztosan állítjuk, hogy nem kell nagyvállalatnak lenned ahhoz, hogy az ő irányítási rendszerük előnyeit kihasználhasd. A tudatosságban ugyanis nem a cégméret a lényeg – ha az MVSZ életét is meg tudja könnyíteni a megoldásunk, akkor talán neked is érdemes vetned rá egy pillantást.

   

  Amikor elindul egy cég, a vezetőnek van egy elképzelése arról, hogy milyen irányba vigye a munkát. Jönnek az Excel táblák, Word sablonok, és egyéb olyan megoldások, amivel megpróbálják kezelni a folyamatokat. Egy idő után azonban ez nem lesz elég, és villámgyorsan szükség lesz egy olyan ügyviteli rendszerre, amivel átgondolható a működés és segíti a döntéshozatalt. Ebben ad sokkal többet a felhőből elérhető Microsoft Dynamics 365 Business Central.

   

  broken image

  Bár a vizet jobban szeretjük, azért a felhők között sem rossz

  A felhős megoldások előnye, hogy gyorsan használatba vehetők, a bevezetésük nem igényel nagy élőmunkát, alacsony belépési- és használattal arányos havi üzemeltetési költségekkel vehetők igénybe, az üzemeltetésükhöz pedig nincs szükség speciális kompetencia fenntartására, azt az üzleti felhasználók is könnyedén el tudják végezni.

   

  Tudjuk, hogy az informatikai megújulást soha nem szabad abbahagyni. Abban a pillanatban amikor megáll a fejlesztés, a cég azonnal lemarad, és később csak nagyobb költségek mentén tudja megkezdeni a felzárkózást. A Business Central felhőből elérhető változata automatikusan, külső beavatkozás nélkül biztosítja számodra a legfrissebb verziót, ami a technológiai újítások mellett folyamatosan bővíti is az elérhető funkciók körét.

   

  (a kép mögött egy kattintható újdonság-összefoglalót találsz, melynek megtekintéséhez a sok újdonság miatt a telefonénál nagyobb képernyőt javaslunk 🙂)

  broken image

  Lehet a hajódon is az irodád!

  Egy üzlet irányítása sok szempontból hasonló egy versenyvitorláséhoz. Mindkét esetben minden időpillanatban pontos információkkal kell rendelkezni a jelenlegi helyzetünkről ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhassunk a folyatással kapcsolatban.

   

  A Business Central által nyújtott felhasználói élmény azonos, függetlenül attól, hogy egy vitorláson, otthon, vagy az irodában használnád a rendszert. Azaz bárhol legyél is a céged üzleti információit azonnal elérheted iOS, MacOS, Windows és Android eszközökön egyaránt.

   

  broken image

  Használd többre meglévő Microsoft-os alkalmazásaid!

  • nyerj ki, módosíts és tölts vissza tömegesen adatokat az Excel segítségével
  • formáld saját arculatodra kereskedelemi bizonylataid a Word sablonok alkalmazásával
  • pillants bele az ügyfeleid történetébe közvetlenül az Outlook-ból
  • oszd meg a fontos üzleti információkat csapatoddal a Teams-en keresztül
  broken image

  Büszkék vagyunk rájuk, ők már megtették az első lépést

 • Most rajtad a sor, próbáld ki te is a Business Central-t!