• Business Central próbaverzió

  Hasznos támogatási információk

 • Videók, leírások

  Melyekre érdemes egy pillantást vetned

  Érj el minden funkciót!

  Nem találsz valamit a szerepkör főoldalon? Nézd meg a videót és megtudhatod, miként végezhetsz el további feladatokat és miként férhetsz hozzá több információhoz.

  Angol nyelvű leírás

  Gyorsbillentyűk

  A gyorsbillentyűk gyorsítják a feladatok elvégzését, így nagy ráhatással bírnak az üzleti folyamatok sebességére. A videóban kereséshez és szűréshez használható kombinációkkal ismerkedhetsz meg.

  Angol nyelvű leírás

  Vevő létrehozása

  A videóból megismerheted, miként tudsz a Business Centralban egy vevőt létrehozni és milyen alapvető információkat tudsz vevőidhez megadni, amelyek segítik majd az értékesítési folyamatodat.

  Angol nyelvű leírás

  Szállító létrehozása

  A videóból megismerheted, miként tudsz a Business Centralban egy szállítót létrehozni és milyen alapvető információkat tudsz szállítóidhoz megadni, amelyek segítik majd az beszerzési folyamatodat.

  Angol nyelvű leírás

  Cikk létrehozása

  Termékek és szolgáltatások: üzletünk mozgatórugói, Hogyan hozható létre egy cikk a Business Centralban? A videóból kiderül.

  Angol nyelvű leírás

  Dimenziók használata

  Az üzleti tranzakciók nyomon követésének hatékony eszközei a dimenziók. A videó bemutatja ezen adatgyűjtési szempontok használatát a Business Centralban.

  Angol nyelvű leírás

  Beszerzési rendelés

  A beszerzési rendelések létrehozásának, ezzel együtt a költségek, valamint kötelezettségek nyomon követésének alapvető folyamatát ismerheted meg ebből a videóból.

  Angol nyelvű leírás

  Értékesítési rendelés

  Eladni jobban szeretünk, mint beszerezni, ezért nézzük is meg gyorsan, miként lehet -a beszerzési rendelésekhez hasonlóan- értékesítési rendeléseket létrehozni.

  Angol nyelvű leírás

  Specális árak

  A vevők szeretik a kedvezményeket és a rájuk szabott egyedi árakat. Nézd meg a videót, hogy megismerhesd a Business Central speciális árazási lehetőségeit.

  Angol nyelvű leírás

  Könyvelési csoportok

  Ismerd meg hogy a Business Centralban alkalmazott könyvelési csoportok miként kapcsolják össze az üzleti tranzakciókat a megfelelő főkönyvi számokkal.

  Angol nyelvű leírás

  Könyvelés naplókkal

  A videó bemutatja a főkönyvi könyveléshez használható naplók alapvető felhasználási módját.

  Angol nyelvű leírás

  Cash Flow beállítás

  A Cash Flow megfelelő szintű ismerete elengedhetetlen az üzletileg kritikus döntések meghozatalához. Ismerd meg, mit nyújt ezen a téren a Business Central.

  Angol nyelvű leírás

  Projektek létrehozása

  Hogyan hozz létre egy projektet? A videóból megtudhatod. Az alábbi leírásból emellett átfogó képet kaphatsz arról, hogy miként támogatja a Business Central a projektalapú működést.

  Angol nyelvű leírás

 • Ismerd meg a Microsoft képzési terveit

  Akár kezdő, akár tapasztalt szakember vagy, a Microsoft gyakorlatorientált megközelítésével könnyebben érheted el céljaid, és saját ütemedben szerezhetsz magabiztos tudást.

 • Ha elakadnál, az alábbi elérhetőségen kérhetsz tőlünk segítséget.